Kerkje Valkkoog Nieuwsbrief
 
Eric Vloeimans' Olivers' Cinema 
 
Zaterdag 6 april, aanvang 20.15 uur in Kerkje Valkkoog 
 
Nederlands beroemdste trompettist van dit moment, Eric Vloeimans, bezit "een schitterende toon die met de jaren alleen maar veelzijdiger is geworden" (de Volkskrant). Zet de letters van zijn naam in een andere volgorde en je krijgt Oliver’s Cinema, de naam van zijn akoestische trio. Het drietal speelt filmmuziek én filmische muziek, van soundtracks van Ennio Morricone tot nieuwe composities voor denkbeeldige films. De bezetting is bijzonder, met cellist Jörg Brinkmann en de flamboyante accordeonist Tuur Florizoone.


"Het trio staat voor muziek, waarin de achtergronden van de drie uitvoerders, jazz en klassiek samenvloeien. Die hangen als het ware boven het muzikale concept, maar daaraan voegt Tuur Florizoone invloeden uit Braziliaanse-, circus-, dans-, film-, theater-, pop- en wereldmuziek toe. Jörg Brinkmann onderscheidt zich daarenboven door zijn afwijkende behandeling van de cello, die hij evengoed als ritme-instrument inzet. Een overweldigende belevenis" (Jazzenzo). 
 
Op de fiets

Fraaie recenties voor Eric Vloeimans' Olivers' Cinema, het trio dat in Valkkoog het laatste concert van het seizoen 2018-2019 verzorgt. Geen wonder dat het concert volledig is uitverkocht. Zoals de vaste bezoekers aan onze concerten weten, is Valkkoog een klein dorpje met beperkte parkeermogelijkheden. Dus als het even kan, komt u dan op de fiets. U stapt dan gewoon voor de deur af. 
 
Alleen voor reserveringen

Toegang € 15,=. Donateurs of CJP € 13,=. Kinderen tot 14 jaar gratis. Kassa open vanaf 19.30 uur.

Binnenkort in één van de andere concertkerkjes in de Kop van Noord-Holland

In Winkel op zondag 14 april om 20.00 uur:
- Marjolein de Wit - fluit en
- Martin Zonnenberg - orgel en piano 
 
Vooruitblik volgend concertseizoen

Neem vlug een kijkje: 
Concerten Kerkje Valkkoog